dijous, 19 d’abril del 2012

A vegades ens en sortim


Els temps estan canviant, les incerteses ens creen dubtes, moltes de les notícies que ens arriben són inquietants, i hi ha qui pensa que no ens en sortirem. Però de sobte, en algun moment, en algun lloc, passa alguna cosa. Els Manel ho expressen molt bé: “A vegades contra tot pronòstic una gran bestiesa capgira allò que crèiem lògic tot fent evident que per un moment ens en sortim”.

Dissabte passat a la presentació de Santa Coloma en transició vam viure un moment d'aquests. La Laia, la Mònica i la Núria, una bona representació dels alumnes i professorat de l'institut i molta gent de Santa Coloma vam viure un moment d'aquests que fan pensar que ens en sortim. Una imatge d'aquest moment la pots veure clicant aquí.

 
I aquest és el símbol del moment, que la Laia, la Mònica i la Núria s'han inventat per fer-nos adonar que estem en transició.


t_tt Els tres dits són les tres tes: The Transition Towns.





I aquestes són la Mònica, la Laia i la Núria amb el seu símbol.





Si és veritat que som el que pensem, i jo ho crec fermament, ara que els nostres pensaments són positius ho hem d'aprofitar per fer-nos més forts. Els temps estan canviant; sabrem estar a l'alçada?
Des de Santa Coloma en transició hi posarem tot el que puguem i sapiguem per a que tot això doni fruits. És un repte, ara comença la feina, però no n'hem de tenir cap dubte: entre tots farem el canvi que necessitem.


Definitivament, a vegades una tonteria de sobte ens indica que ens en sortim. Aquí els Manel ho diuen amb molt més art: clica aquí per veure el video de la cançó

6 comentaris:

English Department ha dit...

Alguna de les tes, té una mica de toni segur. Jo també penso que ens en sortirem lluitant amb una mirada positiva i que anirem endavant amb més força i menys luxes.

English Department ha dit...

Alguna de les tes, té una mica de toni segur. Jo també penso que ens en sortirem lluitant amb una mirada positiva i que anirem endavant amb més força i menys luxes.

Cristina Bravo ha dit...

El millor indicatiu de que ens ensurtirem es el canvi d'actitud, ara si que comencem a moure'ns,
pugeu a aquest tren

toni rius ha dit...

És la t de TOTS, aquesta és la important!
I ens en sortirem perquè efectivament ja hem començat a canviar les actituds i hem de continuar fent-ho encara més. Completament d'acord, amb la mirada positiva, amb menys luxes i amb més emocions.

Anònim ha dit...

Eh Toni em feu enveja sana. És clar que són els petits canvis els que faran canviar el món.

Pili Mullerat

toni rius ha dit...

Gràcies Pili.
Sempre ets benvinguda per a qualsevol comentari o idea.
S'agraeix la participació.
Salut!