dissabte, 7 de juny del 2014

El deure de decidir

Si no decideixes, algú ho farà per tu.
També respecte al que compres. Quan has de comprar, penses en qui ha fabricat el producte o servei que consumeixes, com ho ha fet o on ho ha fet? Si simplement compres el que t'ofereixen, algú altre ho ha decidit per tu.

Anar a comprar el menjar, la roba, el calçat, els viatges, el lleure, etc ... són coses que fem habitualment durant les nostres vides. Cada vegada que ho fem estem prenent decisions, conscientment o no. Si no pensem abans de consumir, algú ho haurà pensat per nosaltres. Si optem pel més fàcil, el que tenim més accessible o més barat també estem prenent una decisió: que un altre decideixi. I normalment triarà seguint els seus criteris i no els nostres. Així de fàcil.

Aquest proper cap de setmana tenim molt a prop un parell de bones oportunitats de decidir.

El dissabte 14 i 15 de juny a Santa Coloma podeu participar a la 6a Repera, amb fira de proximitat, tallers i xerrades sobre cooperatives de consum, de productors i d'agroecologia, dinar i sopar agroecológic, i música. Una altra manera de menjar, una altra manera de comprar.
Podeu trobar tota la informació clicant aquí.

El dissabte 14 de juny a les 7 de la tarda a Les Piles “Canvi d'armari – estiu”, activitat per canviar la roba que ja no fa servei per altra roba que no serveix a altres persones. Una altra manera de vestir. Una altra manera de comprar.

Si creus que un altre món és possible, decidir és el teu deure. No fer res també és una decisió.